Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-26-2009, 04:26 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default A Christmas in hell...

Having trouble with connectivity at the relatives house..

I am running a Dell Inspiron 1520 with the 12.4.XXX Proset wireless drivers for the 4865AGN WLAN.

At home I have a NETGEAR G Router and I have zero problem connecting, its fast, its amazing and I love it...

I get to my Aunt's house and they have a Linksys Wireless B router and I cannot even connect to it sitting next to the router..

I CONNECT but it is EXTREMELY slow, takes forever to download the simplest of pages and also drops and loses connections very often. So I went in and reset modem, router, and reset the WEP passwords and what not through their desktop but still the same problem.. I will get "Low or No Connectivity" alert and it's terrible, nothing loads and I am very frustrated...

I am running XP SP3 and its not their router because my niece brought over her Acer laptop and works amazing.. even on the THIRD floor in the bonus room...

I still have four more days here and would love to get this resolved... Thank you! (fyi im plugged into the router to send this message)
Reply With Quote
Reply


« need help!! | How to setup a wireless printer using netgear wg111ge adaptar »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:29 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45