Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-08-2010, 01:56 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Losing internet connection on wireless and have to reboot each time

I'm having some annoying problems with my wireless internet connection. I can get on for about 5 mins at a time and then it will disconnect and not detect any wireless networks.

Very rarely i get lucky and can stay online for about 4 hours. But its normally for 5 mins and then a lose connection and cannot detect anything.

At first i thought it might be the router. But i.ve managed to get online using a laptop. I do regular spyware/malware checks and they come up fine. I.ve not installed anything new since it started happening. And it all still worked on the last thing i did install. And device manager suggests the device is working properly even though its not detecting the neighbours connections.

Any ideas as its getting annoying
Reply With Quote
Reply


« I reallly need some help | How to troubleshoot an IP address issue on Windows network »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 08:39 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45