Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-16-2010, 10:58 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Need help now!! Netgear wireless out of whack

We are using a wireless netgear router downstairs.

My computer in my room was working fine until I got a flood of viruses, so I had to do a system restore

After doing the system restore, I tried connecting again to the router, but I had to enter a WEP key

I found out how to find the WEP by entering the ip address in the address box, I found that my wireless settings were at wpa-psk [tkipP

I decided to highlight WEP and generated a code

I used the code on my computer upstairs and now I'm connected, but now I can't view the websites despite my strong signal strength.

Even worse, none of the other laptops in the household can connect to the router either

Sorry if I posted this in the wrong forum
Reply With Quote
Reply


« Router putting out 2 signals | WiMAX + WiFi... »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Netgear WGPS606 wireless print server communicating with BT Home Hub ecm200 Network Troubleshooting 2 02-27-2008 01:08 PM
Hacking attempt? MoNk Wireless Networking Discussion 1 05-11-2005 09:21 AM


All times are GMT. The time now is 09:17 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45