Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-05-2009, 04:00 PM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default Openggsn problem

I am using linux kernel 2.6.25. I have tried installing tun-1.1. After I use "modprobe tun" , and use "ps aux | grep tun" , I can not see any id (a blank line prints). I am not sure if it is correctly working or not.


Secondly, I have a problem using sgsnemu. I am running sgsnemu and ggsn on machines with IP 192.168.1.87 and 192.168.1.88 respectively. I use remote 192.168.1.88 and when it comes to the listening address, I'm lost. Please guide me on what address to use for listening in sgsnemu.conf file ? I am using a LAN net 192.168.1.0/24.
Reply With Quote
Reply


« Openggsn problem | hacking a routerís password »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware problem Maurice Batey alt.comp.hardware 38 11-06-2007 03:40 PM
Delay when I access D drive (new problem -why?) meerkat alt.comp.hardware 9 08-12-2007 09:30 PM
a very stange networking problem with a WiFi provider in France borepstein@gmail.com alt.internet.wireless 6 08-06-2007 09:25 PM
Is this an AT&T network or phone problem cranheim alt.cellular.cingular 4 08-05-2007 03:51 AM
Nokia 6126 problem cranheim alt.cellular.nokia 0 07-31-2007 01:39 AM


All times are GMT. The time now is 11:06 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45