Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-07-2010, 02:18 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default Please help! Full signal but no connectivity.

Hello,

Please help me figure out this frustrating problem. I have a Motorola modem and Netgear wireless router.

My wireless setup appears to be fine because Laptop-A is able to connect with no problem.

Laptop B shows full signal from my wireless router, but has no connectivity. I am able to load my homepage but then that is it. I believe my internet drivers are OK because I am able to connect with other unsecured networks. There seems to be a communication problem specifically between Laptop B and and my wireless router.

Any ideas!? I have tried all the basic stuff such as resetting the router and the modem.

Thank you so much!
Ryan in Las Vegas
Reply With Quote
Reply


« how to set up wireless network over 23 acres | Acquiring network address - timeout »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wireless 103: The Long Link Mark Oney How Tos 3 07-31-2010 04:25 AM
How is fan speed controlled? the_tool_man alt.comp.hardware 10 04-22-2009 10:07 AM
apple mac G4 shows full wireless connection but no connectivity julie alt.internet.wireless 2 09-08-2006 12:26 PM


All times are GMT. The time now is 01:29 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45