Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-14-2009, 08:54 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default Problem with Comtrend

Dear all.
I am using modem wifi Comtrend CT5361T. When I use only wifi network from this modem, it's ok. But when I connect to another wifi network (example from my neighbour), then return my own network, I can't go to Internet. I must reset my laptop, and connect my modem at first, problems stop then.
Someone helps me. Thanks.
Reply With Quote
Reply


« Certificate issues... | Adhoc became 11mbps instad of 54mbps »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware problem Maurice Batey alt.comp.hardware 38 11-06-2007 03:40 PM
Delay when I access D drive (new problem -why?) meerkat alt.comp.hardware 9 08-12-2007 09:30 PM
a very stange networking problem with a WiFi provider in France borepstein@gmail.com alt.internet.wireless 6 08-06-2007 09:25 PM
Is this an AT&T network or phone problem cranheim alt.cellular.cingular 4 08-05-2007 03:51 AM
Nokia 6126 problem cranheim alt.cellular.nokia 0 07-31-2007 01:39 AM


All times are GMT. The time now is 12:20 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45