Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-19-2012, 04:38 PM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nottinghamshire, England
Posts: 1
Default Wifi extender problem

Help!

I'm trying to set up a Netgear wifi extender - WN 2000RPT - and it's driving me mad.

I can see the extender when I check on my iPad but when I try and use it to connect to the internet I get sent to Netgear Smart Wizard - go though all of that but for some reason it won't connect and just keeps looping nack round to the same Wizard again.

Could someone talk me through the best way to connect my Extension to my existing wifi network - it would be really appreciated.
Reply With Quote
Reply


« 3DSP Combo Card Problem | Can I bridge my android to my asus router via my vista? »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Problem - Unable to Connect to my home WiFi Connection richardanderson Troubleshooting 3 10-02-2013 12:40 PM
Belkin N1 Router + Edimax Wifi Extender Problems moosinghime Network Troubleshooting 2 09-15-2010 11:11 AM
wifi connection problem janathan369 Wireless Networking Discussion 0 02-03-2009 09:57 PM
Sony Vaio Wifi problem hntaha Troubleshooting 1 07-13-2008 08:49 PM


All times are GMT. The time now is 03:32 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45