Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-15-2010, 05:17 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Wireless capability dissapeared

I am new to these forums and I am not very experienced dealing with network problems so forgive me if I miss out any essential information.

I am running a 'dell studio 1737' and according to my service tag details I have this wireless network setup:
1 WIRELESS : EUROPE DELL BLUETOOTH 370 CAR
1 WIRELESS LABEL - PENTIUM DUAL CORE
1

WIRELESS : INTEL WIFI LINK 5300 (802.11)

And according to my device manager, the drivers present in network adapters are only:

Bluetooth Device (Personal Area Network)

Bluetooth Device (RFCOMM Protocol TDI)

Broadcom Netlink (TM) Gigabit Ethernet

Using IPCONFIG/ALL shows no evidence of wireless.

About three weeks ago I allowed my windows 32bit vista to update itself, after which all existence of wireless on my laptop has dissapeared, opening up connect to a network shows nothing, and this is not a reception problem because I live in Japan and as such most mobile phones get picked up. Even pressing the quick access wireless button attached to the sreen side of my laptop fails to spark any reaction.



I have been through the windows help files to no avail, I have system restored to a point before the update to no avail, unfortunatly due to my location I can't use any of the online dell scanning software and I also can't email tech support or send my laptop to dell to be inspected. I am currently at a loss.



My computer seems to have forgotten it has wireless Any suggestions would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-15-2010, 07:45 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Post try this

if your pc is running windows xp/vista/7
try setting it up it's boot sequence and set the cd drive 1st
then save try to press any key when its says press any key to boot from cd
you will see the setup screen (Blue) color and you will press r to repair but don't press enter at first
Reply With Quote
Reply


« Wireless Problem HELP! | Router putting out 2 signals »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Repeater, Access Point, Laptop Triangle of Death (Please Help) TheKingsCrown Network Troubleshooting 11 09-01-2010 09:59 AM
Re: Wireless Router Can't See Wireless Device ohaya alt.internet.wireless 4 08-05-2009 03:40 AM
CFP: Wireless Applications and Computing 2008 natty2006@gmail.com comp.security.misc 0 02-14-2008 03:14 PM
Hacking attempt? MoNk Wireless Networking Discussion 1 05-11-2005 09:21 AM


All times are GMT. The time now is 08:15 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45