Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-28-2006, 01:55 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default Wireless domain system, CCKM authentication problems

Hi, I have a wireless domain system, with 3 AP aironet 1230. I have followed the steps in the cisco's manual, to set a WDS and the fast secure roaming. I've reduced the number of AP for my WDS ( 2 AP only )just for this practice but I have to set 8 AP in my domain.

Everything appears to be valid, but when I try to roam, I receive the message OT11-7-CCKM_AUTH_FAILED: Station [mac-address] CCKM authentication
failed. The cisco's errors page, says "Verify that the topology of the access points configured to use the WDS access point is functional.".

My client makes roaming, from the AP with WDS, to the AP "infraestructure", logged succesfully in the WDS. but when I try from the AP infraestructure to the AP WDS, it trys to reauthenticate and the result it's the loss of packets and lost of link during aprox 7 to 10 seconds.

I've followed all the steps to verify that my WDS its functional, and the CCKM key management appears when I authenticate to my WDS.

My settings are:

1 AP, with WDS, 254 priority.
Cisco ACS as my authenticator server, for clients and AP's.

1 ap, as AP infraestructure.

Cisco Aironet client.

SSID's with the follow settings, in both AP, and, using channels 1, and 11 to avoid overlapping


!
dot11 ssid fastroam
vlan 55
authentication network-eap eap_methods
authentication key-management cckm optional
!

and encryption ciphers ckip-cmic.

I have vlans, and the int BVI 1 uses the vlan1 as native, the other vlan's are dot1q encapsulated, and my switch port it's a cisco 2924M, with trunking enabled and dot1q encapsulated.


I would appreciate your help

saludossss
Reply With Quote
Reply


« router won't let me connect with a wpa in place :( | Problem with wireless, can't see connections in list, but can connect if I enter SSID »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wireless network / ethernet bridge question Pete alt.comp.hardware 13 03-19-2007 06:19 PM
Is my drive dead? zzzzara@my-deja.com alt.comp.hardware 19 08-24-2006 07:35 PM
I have a bigest worse Wireless interference problems in the whole world MicroNet Network Troubleshooting 2 04-03-2006 09:27 AM
Hacking attempt? MoNk Wireless Networking Discussion 1 05-11-2005 09:21 AM


All times are GMT. The time now is 04:47 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45