Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Network Troubleshooting
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-26-2010, 09:22 PM
bro bro is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default wireless woes

i have a wireless d-link wbr-1310 router and i can't seem to get it working right. currently the pc is hardwired to it and my ps3 and xbox 360 connect to it wirelessly. other devices like my wii or zune or laptop cannot connect. i have reset the router to its default many time, updated firmware and added mac addresses for devices. the laptop can connect to the network but opening up a browser results in nothing, it searches for proxy settings and then after 60 sec says unable to open. any advice or hints are greatly appreciated.

thanks in advance
Reply With Quote
Reply


« One wireless client takes it all ... | Engenius eoc-5610 issue »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Repeater, Access Point, Laptop Triangle of Death (Please Help) TheKingsCrown Network Troubleshooting 11 09-01-2010 09:59 AM
Re: Wireless Router Can't See Wireless Device Jeff Liebermann alt.internet.wireless 3 08-03-2009 04:00 AM
Re: HP wireless assistant issues Jeff Liebermann alt.internet.wireless 2 12-25-2007 01:46 AM
1st PC build bryant.rossiter@gmail.com alt.comp.hardware 28 09-09-2006 09:04 PM


All times are GMT. The time now is 07:55 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45