Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Wireless Networking Discussion
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-28-2009, 04:03 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default Connection issues with Verizon USB727

Has anyone had an issue with this USB adaptor and connections. It will turn off during operation whether it is idle or transfering data. I went in and turned off the USB power manager and it still shuts off. Verizon has sent me another card and it does the same. I have other devices connected by USB on the other ports (mouse and cooling pad) and I don't have an issue with either of them shutting off. It will start up again just by me disconnecting it and plugging it back in. It will stay connected for about 10 minutes first thing in the morning but the durations shorten as the morning goes on and I will get longer periods of it staying on if I don't use it for at least 30 minutes. I would have said that its a heat issue because of the green light flashing all the time but since it continued acting the same with the new card (not so new, they sent me a remanufactured or used card) from Verizon. I can understand issues with dropped connections but the card completely powering off is another thing. Is there any help out there?
Reply With Quote
Reply


« Using VPN with Wireless Router | Setting up a new wireless connection (router) at home »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Verizon planning to abandon 3G EV-DO for superior GSM globaltechmology (100Mbs)? 4phun alt.cellular.verizon 4 12-01-2007 09:55 PM
Re: T-Mobile Web 'n' Walk - Connection issues Kevin Reilly uk.telecom.mobile 0 08-26-2007 10:28 AM
Re: T-Mobile Web 'n' Walk - Connection issues AntiSpamBloke uk.telecom.mobile 0 08-24-2007 08:44 PM


All times are GMT. The time now is 09:09 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45