Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Wireless Networking Discussion
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-25-2007, 02:53 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Default Problem with my netgear router

I just got a new laptop today. I has a built in wireless card and shows my netgear router but will not connect to it any hints on what to do?
Reply With Quote
Reply


« Is my Access Point an Extender? | Linksys WRT300N »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't connect to Internet via wireless despite wireless indicating connected mb667584 Network Troubleshooting 53 10-19-2012 09:33 AM
Netgear Wireless Router Problem. kelly_owls Network Troubleshooting 0 05-24-2007 03:59 PM
Woosh with ethernet connection through Netgear router Herby Members Lounge 2 07-30-2004 02:05 AM


All times are GMT. The time now is 01:49 AM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45