Go Back   Wireless and Wifi Forums > Wireless Networks (Wifi) > Wireless Networking Discussion
Register FAQ Forum Rules Members List Calendar Search Today's Posts Advertise Mark Forums Read

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-25-2008, 10:08 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default Wireless Interfrence from my TV. Help!

As soon as I turn on my Sony Bravia LCD flat panel TV I loose the wireless link between my PC and my Linksys router. Both the router and NIC are
wireless-N Broadband. If the TV is off the link works perfectly and I get 8 bars out of 10 for signal strength. I have tried changing channels on the router but does not help. Once the connection is lost turning off the tv does not get it back I have to restart the PC to get a link. Has anyone else had this problem and any suggestions on a fix?


George
Reply With Quote
Reply


« internet extension | Wireless network over 3 miles NLOS »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Repeater, Access Point, Laptop Triangle of Death (Please Help) TheKingsCrown Network Troubleshooting 11 09-01-2010 09:59 AM
FAQ for AT&T/Cingular Wireless John Navas alt.cellular.cingular 4 02-20-2008 05:06 PM
FAQ for AT&T/Cingular Wireless John Navas alt.cellular.attws 4 02-20-2008 05:06 PM
Hacking attempt? MoNk Wireless Networking Discussion 1 05-11-2005 09:21 AM


All times are GMT. The time now is 05:48 PM.



Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45